СЛ - Грбић: Као да смо играли у Србији!

Селектор српских одбојкаша Никола Грбић рекао је да је задовољан победом над Аустралијом и истакао да је наш тим имао сјајну подршку у Мелбурну.

Остали спортови 04.07.2015 | 21:20
СЛ - Грбић: Као да смо играли у Србији!

Репрезентација Србије је са 3:1 победила Аустралију у првој утакмици последњег викенда Светске лиге, а наредни дуел два тима игра се у недељу од 8.30 по нашем времену.

“Много лепа атмосфера, много наших људи је дошло, као да смо играли у Србији. Као и увек на далеким путовањима, увек је много наших људи који дођу да нас бодре и драго ми је да смо и њих опбрадовали победом и добром игром”, рекао је Грбић.

Грбић је истакао да се он и његовој тим у Мелбурну налазе у другачијој ситуацији него што је случај био током претходних викенда јер сада играју дан за даном, а раније су имали дан паузе између утакмице.

“Ово је први пут да играмо дан за даном. Уз све потешкоће које смо имали, путовање и временску разлику, мислим да треба да се концентришемо на терен, да све остало заменаримо или барем да не мислимо о томе, јер нам то не помаже да будемо прави на терену”, нагласио је Грбић.

Селектор одбојкаша се потом осврнуо на први дуел са Аустралијанцима.

“Задовољан сам приступом, како смо били агресивни на сервису и у одбрани. Мораћемо да променимо неколико ствари у одбрани и блоку на Едгару, уз одређене корекције на пријему, али смо одиграли добар меч и надам се да ће се оваква игра поновити у недељу”, истакао је Грбић.

Коментари / 0

Оставите коментар