На јесен свадба на војвођанском салашу

Српска тенисерка Ана Ивановић и немачки фудбалер Бастијан Швајнштајгер судбоносно "да" изговориће на једном познатом салашу надомак Новог Сада.

Србија 04.07.2015 | 16:16
На јесен свадба на војвођанском салашу

Познати пар који се недавно верио увелико уговара свадбено весеље. Ана и Швајни су већ одабрали локацију где ће се венчати. На вечну љубав ће се, почетком септембра, заклети на једном познатом салашу у близини Новог Сада.

Они су већ са менаџером салаша договорили о детаљима церемоније. Инсистирали су на традиционалним јелима, па ће се на трпези наћи најукуснији војвођански специјалитети.

- Ана је тражила и да се убаце кобасице, које су заштитни занк немачких ресторана. Од пића ће се служити најбоља домаћа вина. Осим менија, договорено је да током церемоније венчања иде класична музика , након чега ће госте забављати тамбураши.

Ана и Швајни ће ускоро прославити и годишњицу везе, а колико не могу једно без другог доказује то што Швајни прати Ану на све турнире и ватрено слави њене успехе.

(Курир)

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Градјанин

04.07.2015 17:34

нема горих спонзоруса од ових новопецених милионерки. Само дај нек је богат инаце никако. Све се боје неце имати хљеба јести.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Грађанин

04.07.2015 20:45

Милионерка а спонзоруша, хахахаха, е свака ти част ништа глупље не прочита.

ОДГОВОРИТЕ
Name

плави грујица

05.07.2015 07:14

Ми смо све ратове за џабе водили. Издадоше нас наш менталитет и жене. Швабо ће нам доћи главе.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сназан

05.07.2015 11:38

Не треба се Свабе пласити. Кад нас Турци нису унистили неце ни Свабо. Дабогда да це ова веза потрајати. Превисе воле еврице.