Na jesen svadba na vojvođanskom salašu

Srpska teniserka Ana Ivanović i nemački fudbaler Bastijan Švajnštajger sudbonosno "da" izgovoriće na jednom poznatom salašu nadomak Novog Sada.

Srbija 04.07.2015 | 16:16
Na jesen svadba na vojvođanskom salašu

Poznati par koji se nedavno verio uveliko ugovara svadbeno veselje. Ana i Švajni su već odabrali lokaciju gde će se venčati. Na večnu ljubav će se, početkom septembra, zakleti na jednom poznatom salašu u blizini Novog Sada.

Oni su već sa menadžerom salaša dogovorili o detaljima ceremonije. Insistirali su na tradicionalnim jelima, pa će se na trpezi naći najukusniji vojvođanski specijaliteti.

- Ana je tražila i da se ubace kobasice, koje su zaštitni zank nemačkih restorana. Od pića će se služiti najbolja domaća vina. Osim menija, dogovoreno je da tokom ceremonije venčanja ide klasična muzika , nakon čega će goste zabavljati tamburaši.

Ana i Švajni će uskoro proslaviti i godišnjicu veze, a koliko ne mogu jedno bez drugog dokazuje to što Švajni prati Anu na sve turnire i vatreno slavi njene uspehe.

(Kurir)

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Gradjanin

04.07.2015 17:34

nema gorih sponzorusa od ovih novopecenih milionerki. Samo daj nek je bogat inace nikako. Sve se boje nece imati hljeba jesti.

ODGOVORITE
Name

re Građanin

04.07.2015 20:45

Milionerka a sponzoruša, hahahaha, e svaka ti čast ništa gluplje ne pročita.

ODGOVORITE
Name

plavi grujica

05.07.2015 07:14

Mi smo sve ratove za džabe vodili. Izdadoše nas naš mentalitet i žene. Švabo će nam doći glave.

ODGOVORITE
Name

snazan

05.07.2015 11:38

Ne treba se Svabe plasiti. Kad nas Turci nisu unistili nece ni Svabo. Dabogda da ce ova veza potrajati. Previse vole evrice.