Кејтлин Џенер међу најутицајнијим женама свијета

Тек што се прошлог месеца нашла на насловној страни "Ванитy Фаир"-а, којом је остатку света први пут показала како изгледа након промене пола, Кејтлин Џенер се већ нашла на листи најутицајнијих жена света.

Забава 04.07.2015 | 11:48
Кејтлин Џенер међу најутицајнијим женама свијета

Бивша олимпијска шампионка и ријалити звезда, Кејтлин Џенер нашла се на ББЦ-јевој листи најутицајнијих жена света. Кејтлин је заузела високо седмо место, а на овој листи могу да се нађу једино жене које су својим акцијама извршиле "снажан утицај на друштво" коко су навели састављачи ове листе.

Један од њих је открио да су најпре другу чланицу популарне породице имали у виду.

-Многи од нас су мислили да ће Ким Кардашијан заузети неко место на овој листи- не због тога што сваки од нас осећа велико поштовање према тој жени-него зато што је њен утицај на милионе жена широм света константан.

-А када се Кејтлин појавила на насловној страни часописа имала је све адуте у својим рукама. Разумем да људима може да буде непријатно због неког попут Кејтлин Џенер, али изнад свега и она је људско биће као и сви ми и не можемо јој ускратити права али ни поштовање-закључи је он.

На првом месту ББЦ-јеве листе "Најутицајнијих жена света" нашла се премијерка Шкотске, на другом је Ана Винтур дугогодишња уредница часописа "Воуге", док је на трећем месту холивудска глумица Анђелина Џоли.

Блиц

Коментари / 0

Оставите коментар