Грчка: Више је оних који су за споразум са ЕУ

Споразум о помоћи са међународним кредиторима подржава 44,1 одсто Грка, док је против 43,7 одсто, резултати су најновијег истраживања јавног мњења у Грчкој уочи референдума у недјељу, 5. јула.

Свијет 03.07.2015 | 21:30
Грчка: Више је оних који су за споразум са ЕУ

У истраживању агенције ГПО, рађеном за телевизију "Мега", наводи се да је око 5,9 одсто испитаника неодлучно.

Грчки премијер Алексис Ципрас позвао је Грке да на референдуму изаберу опцију "Не" и одбаце одбаце "уцјене" о условима кредитора за помоћ Грчкој.

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

визе

03.07.2015 19:37

Питање за противнике ЕУ. Јел вам било драго цекати у реду за визе? Није? А волите отици на море у Хрватску, схопинг у Италију или Аустрију, скијање Свајцарска, скловати дјецу у Енглеској или мало зарадити на црно код родјака у Њемацкој? Е па драги противници ЕУ казите да нисте за ЕУ (овое се не односи на Грцку)! Па онда идите на море у Русију (јер це нам врло брзо и Црна Гора увести визе ако се будемо овако понасали)... А ови из границних градова це лијепо пјевати пјесму "Путуј Европо" гледајуци преко границе у немогуцности да је предју јер су нам опет увели визе.. Да прицам о привреди и пољопривреди у том слуцају? Лаксе би ми било прицати о смаку свјета ста нас цека, него да прицам о томе како це привреда да се СУНОВРАТИ.... А ви прицајте о преносима надлезности резолуцијама, хапсењима, ослобадјањима, бла бла.. БХ струцњаци сте ви. Најпаметнији, а људи копају по контејнерима...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реqуест

03.07.2015 21:11

Јесам против ЕУ! Колико знам виза ми не треба ни за Хрватску ни за Италију ни Аустрију.... А поготово ми никад неће требати за Црну Гору. У Русију тј. Крим бих радо отишао на море чисто да знаш и то. Границу са Хрватском ћу прећи у свакој општини која граничи са дотичном без икаквог документа. Толико и о тој фамозној граници са Европом. Привреда нам није на завидном нивоу, то је тацно али то су нам твоји ЕУ-ропљани и и њихови наредбодавци Амери и смјестили.... Зашто да нам не уваљују њихове производе или свако пар десетина година не увале оружје да се порокамо... Мени је битније сачувати душу и здравље. Изем ти Европу ако ћу бити као и јадни Бугари. Ако це ми Европа дириговати колико ракије смијем испећи и колико телади продати. Или за коју годину да будемо попут Грцке. Хрватска је казу следеца. Аустрија 280 млрд. дузна. Италија око 500.... Све мед и млијеко. Поприцај мало са гастарбајтерима како им је у задње вријеме. Колико времена проводе у опустању и миру?

Name

Ђода

03.07.2015 21:12

Шта це мени пола Беча, пола Рима, пол' Берлина.... Кад ја немам свог Приједора то је моја отаџбина!

Name

Случајни пролазник

03.07.2015 22:43

Анкета никада није мјерило тачности података. Да је тако не би било потребе за референдумима. Ре. @визе Млатиш празну сламу. Није ствар могућности да путујеш и побјегнеш од куће. Поента ЕУ и јесте да ти буде добро кући а да путујеш кад пожелиш... То на жалост нема прођу, него ми сви у томе видимо шансу за бијег одавде. Само погледај колико становника са ХР пасошима само чека да убоде посао... БТW, да си имало причао/ла са домицилним становништвом већине ЕУ земаља видио/ла би да уопште нису весели због те исте ЕУ и да би сутра изашли да није држава, а тиме и они индиректно задужени код ЕЦБ, што би резултирало ситуацијом као у Грчкој. Страх их је шта би било. Грчка има шансу да се извуче из свега. Ни мало лако ни једноставно, али такав је живот. Питај Хрвате како им је сад кад су у ЕУ. Све им љубичице цвјетају... Кредити су чудо!!! ЕУ има својих добрих страна (од који ни једну ниси навео/ла), али и тешких лоших. Празна слама као што рекох...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гордон

04.07.2015 06:07

А ко је изасао из ЕУ, кад је толико лосе?