Качар остаје у Хамбургеру!

Пошто му је истекао уговор са Хамбургером, српски везиста је одлучио да прихвати понуду за нову сарадњу.

Фудбал 04.07.2015 | 23:20
Качар остаје у Хамбургеру!

Српски везиста Гојко Качар ће играти у Хамбургеру и наредне сезоне. После неколико дана размишљања, Качар је одлучио да прихвати понуду за нови уговор пошто му је стари истекао.

Качар је у Хамбург дошао пре пет година као велико појачање из Херте, потписао је „јак“ уговор, али није се баш прославио. Прве две сезоне су биле добре, али после тога је уследила криза. Хамбургер је покушавао да га се реши, Србин је одиграо само три утакмице у Бундеслиги за две сезоне, био на позајмици у јапанској Серезо Осаки и када је изгледало да је дефинитивно завршио са Немцима, уследио је преокрет.

Доласком Бруна Лабадије на клупу славног клуба, опет је засијала звезда Гојка Качара. Иако се у већем делу сезоне није рачунало за њега, Качар је заиграо у финишу сезоне код Лабадије у тренуцима када је Хамбургеру претило испадање у Цвајту. Голови српског интернационалца су били од огормног значаја у борби за опстанак.

Лабадија је одушевљен Качаром и инсистирао је код руководства клуба да Србину понуди нови уговор. Челници су то и урадаили, а Качар је прихватио да потпише нови, једногодишњи уговор.

Коментари / 0

Оставите коментар