Kačar ostaje u Hamburgeru!

Pošto mu je istekao ugovor sa Hamburgerom, srpski vezista je odlučio da prihvati ponudu za novu saradnju.

Fudbal 04.07.2015 | 23:20
Kačar ostaje u Hamburgeru!

Srpski vezista Gojko Kačar će igrati u Hamburgeru i naredne sezone. Posle nekoliko dana razmišljanja, Kačar je odlučio da prihvati ponudu za novi ugovor pošto mu je stari istekao.

Kačar je u Hamburg došao pre pet godina kao veliko pojačanje iz Herte, potpisao je „jak“ ugovor, ali nije se baš proslavio. Prve dve sezone su bile dobre, ali posle toga je usledila kriza. Hamburger je pokušavao da ga se reši, Srbin je odigrao samo tri utakmice u Bundesligi za dve sezone, bio na pozajmici u japanskoj Serezo Osaki i kada je izgledalo da je definitivno završio sa Nemcima, usledio je preokret.

Dolaskom Bruna Labadije na klupu slavnog kluba, opet je zasijala zvezda Gojka Kačara. Iako se u većem delu sezone nije računalo za njega, Kačar je zaigrao u finišu sezone kod Labadije u trenucima kada je Hamburgeru pretilo ispadanje u Cvajtu. Golovi srpskog internacionalca su bili od ogormnog značaja u borbi za opstanak.

Labadija je oduševljen Kačarom i insistirao je kod rukovodstva kluba da Srbinu ponudi novi ugovor. Čelnici su to i uradaili, a Kačar je prihvatio da potpiše novi, jednogodišnji ugovor.

Komentari / 0

Ostavite komentar