Дортмунд хоће Андрију Живковића, али...!

Сви побегну када чују колико пара тражимо за њега! „После освојене титуле првака света тако млади играчи су три или четири пута скупљи него пре шампионата. Цена им постаје нереална и многи одустану“, каже један од менаџера златног омладинца.

Фудбал 02.07.2015 | 09:20
Дортмунд хоће Андрију Живковића, али...!

Борусија из Дортмунда се интересује за Андрију Живковића! Један од најбољих фудбалера минулог Светског првенства за омладинце на Новом Зеланду велика је жеља управе Милионера.

Немачки медији истичу да се ради о сјајном младом фудбалеру са педигреом и тврде да овај крлини нападач може да буде и плејмејкер када је то неопходно.

А да Живковић жели да заигра у Бундеслиги, потврдио је у разговору за немачки „Спокс“, извесни Ахилеас Хаџиниколау, менаџер непознат широј јавности. Ипак, пошто знамо да се о каријери нашег златног омладинца стара некадашњи репрезентативац Југославије Предраг Ђорђевић, није искључено да се ради о његовом сараднику.
„Андрија жели да игра у Бундеслиги. Упркос понудама из Шпаније и Италије које имамо на столу, Живковић жели у Немачку јер нисам сигуран да су понуде из ових других земаља примамљивије“, истиче Хаџиниколау.

Једина препрека у интересовању Дортмунда могао би да буде новац.
„После освојене титуле првака света тако млади играчи су три или четири пута скупљи него пре шампионата. Цена им постаје нереална и многи одустану од куповине. Ипак, у случају Живковића знате шта добијате ако га ангажујете. Велики је таленат и појачање за сваки тим. Свакако је добра инвестиција, иако многи побегну када чују колико пара тражимо“, открио је менаџер Хаџиниколау.

Коментари / 0

Оставите коментар