Dortmund hoće Andriju Živkovića, ali...!

Svi pobegnu kada čuju koliko para tražimo za njega! „Posle osvojene titule prvaka sveta tako mladi igrači su tri ili četiri puta skuplji nego pre šampionata. Cena im postaje nerealna i mnogi odustanu“, kaže jedan od menadžera zlatnog omladinca.

Fudbal 02.07.2015 | 09:20
Dortmund hoće Andriju Živkovića, ali...!

Borusija iz Dortmunda se interesuje za Andriju Živkovića! Jedan od najboljih fudbalera minulog Svetskog prvenstva za omladince na Novom Zelandu velika je želja uprave Milionera.

Nemački mediji ističu da se radi o sjajnom mladom fudbaleru sa pedigreom i tvrde da ovaj krlini napadač može da bude i plejmejker kada je to neophodno.

A da Živković želi da zaigra u Bundesligi, potvrdio je u razgovoru za nemački „Spoks“, izvesni Ahileas Hadžinikolau, menadžer nepoznat široj javnosti. Ipak, pošto znamo da se o karijeri našeg zlatnog omladinca stara nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Predrag Đorđević, nije isključeno da se radi o njegovom saradniku.
„Andrija želi da igra u Bundesligi. Uprkos ponudama iz Španije i Italije koje imamo na stolu, Živković želi u Nemačku jer nisam siguran da su ponude iz ovih drugih zemalja primamljivije“, ističe Hadžinikolau.

Jedina prepreka u interesovanju Dortmunda mogao bi da bude novac.
„Posle osvojene titule prvaka sveta tako mladi igrači su tri ili četiri puta skuplji nego pre šampionata. Cena im postaje nerealna i mnogi odustanu od kupovine. Ipak, u slučaju Živkovića znate šta dobijate ako ga angažujete. Veliki je talenat i pojačanje za svaki tim. Svakako je dobra investicija, iako mnogi pobegnu kada čuju koliko para tražimo“, otkrio je menadžer Hadžinikolau.

Komentari / 0

Ostavite komentar