Сале од данас командује Панатинаикосом!

Српски тренер ће са челницима атинских Зелених разговарати о списку потенцијалних појачања, односно играча за које мисли да би помогли екипи да се следеће сезоне врати на шампионски трон у Грчкој.

Кошарка 29.06.2015 | 12:40
Сале од данас командује Панатинаикосом!

Селектор Србије Александар Ђорђевић договорио је долазак на клупу Панатинаикоса, а како преносе грчки медији, прослављени кошаркашки ас у понедељак би требало званично да преузме екипу и упозна се са играчима.

Као што смо већ објавили пре пар дана, Ђорђевић је са Панатинаикосом договорио услове двогодишњег уговора, а детаље је у Атини “заокружио“ његов агент Антонио Тото Рицоти.

Ђорђевић би у понедељак требало и да играчима Панатинаикоса представи план рада екипе у наредном периоду. Такође, српски тренер ће са челницима атинских Зелених разговарати о списку потенцијалних појачања, односно играча за које мисли да би помогли екипи да се следеће сезоне врати на шампионски трон у Грчкој.

Према договору две стране, Ђорђевић ће, паралелно са Панатинаикосом, наставити да води и репрезентацију Србије у будућности, као што је то некад био случај са Жељком Обрадовићем.

Донедавно су у игри за место на клупи Панатинаикоса били и Сулис Маркопулос, Саша Обрадовић, Игор Кокошков, Шарунас Јасикевичијус и Јуре Здовц и Аргирис Педулакис. Ипак, газда Зелених Јанакопулос одлучио је да понуди уговор Ђорђевићу.

Тренерску каријеру Ђорђевић је почео у Олимпији из Милана у сезони 2006-07, а после тога је водио и Бенетон из Тревиза. За селектора Србије именован је 2013, а прошле године освојио је сребро на Светском првенству.

Коментари / 0

Оставите коментар