Sale od danas komanduje Panatinaikosom!

Srpski trener će sa čelnicima atinskih Zelenih razgovarati o spisku potencijalnih pojačanja, odnosno igrača za koje misli da bi pomogli ekipi da se sledeće sezone vrati na šampionski tron u Grčkoj.

Košarka 29.06.2015 | 12:40
Sale od danas komanduje Panatinaikosom!

Selektor Srbije Aleksandar Đorđević dogovorio je dolazak na klupu Panatinaikosa, a kako prenose grčki mediji, proslavljeni košarkaški as u ponedeljak bi trebalo zvanično da preuzme ekipu i upozna se sa igračima.

Kao što smo već objavili pre par dana, Đorđević je sa Panatinaikosom dogovorio uslove dvogodišnjeg ugovora, a detalje je u Atini “zaokružio“ njegov agent Antonio Toto Ricoti.

Đorđević bi u ponedeljak trebalo i da igračima Panatinaikosa predstavi plan rada ekipe u narednom periodu. Takođe, srpski trener će sa čelnicima atinskih Zelenih razgovarati o spisku potencijalnih pojačanja, odnosno igrača za koje misli da bi pomogli ekipi da se sledeće sezone vrati na šampionski tron u Grčkoj.

Prema dogovoru dve strane, Đorđević će, paralelno sa Panatinaikosom, nastaviti da vodi i reprezentaciju Srbije u budućnosti, kao što je to nekad bio slučaj sa Željkom Obradovićem.

Donedavno su u igri za mesto na klupi Panatinaikosa bili i Sulis Markopulos, Saša Obradović, Igor Kokoškov, Šarunas Jasikevičijus i Jure Zdovc i Argiris Pedulakis. Ipak, gazda Zelenih Janakopulos odlučio je da ponudi ugovor Đorđeviću.

Trenersku karijeru Đorđević je počeo u Olimpiji iz Milana u sezoni 2006-07, a posle toga je vodio i Beneton iz Treviza. Za selektora Srbije imenovan je 2013, a prošle godine osvojio je srebro na Svetskom prvenstvu.

Komentari / 0

Ostavite komentar