И Ибањез је Звездин!

ГОТОВ ПОСАО: Ибањез данас у Београду, уговор на три године прошао проверу! „Луис је преломио још у четвртак. Наш адвокат је прегледао ставке уговора, крећемо за Београд“, рекао менаџер омлаеног Аргентинца.

Фудбал 28.06.2015 | 14:40
И Ибањез је Звездин!

Дилеме више нема, трансер сага је завршена: Луис Ибањез ће бити четврто појачање Црвене звезде у летњем прелазном року. Иако је у једном тренутку све мирисало на обрт, те да ће српски вицешампион добити појачање у лику Милана Родића, недоумица је завршена у ноћи између суботе и недеље.

Звезда и Луис Ибањез су склопили договор, а већ данас некадашњи бек Динама из Загреба ће бити у Београду.
“Нисмо се цењкали, Луис је још у четвртак преломио да хоће у Звезду. Само смо дали адвокату да провери уговор. Ипак, нас је звао европски шампион. Заједно са нашим адвокатом смо прегледали ставке уговора. Данас крећемо у Београд. У понедељак нас очекују медицински прегледи и потпис уговора. Сарадња је склопљена на три године“, написао је у поруци за наш портал менаџер омаленог Аргентинца Дарко Алегић.

Звезда је ангажовањем Ибањеза завршила добар део посла у прелазном року. До сада су српског вицешампиона појачали Идан Веред, Зоран Рендулић и Бруно Матос. Преговори са Аргентинцем су дуго трајали, али су завршени на обострано задовољство.

Ибањез је шест сезона бранио боје Динама. Према гласовима навијача изабран је у идеалан тим Модрих у последњих десет година. Последњи клуб у којем је играо био је мађарски Ђер.

Коментари / 0

Оставите коментар