I Ibanjez je Zvezdin!

GOTOV POSAO: Ibanjez danas u Beogradu, ugovor na tri godine prošao proveru! „Luis je prelomio još u četvrtak. Naš advokat je pregledao stavke ugovora, krećemo za Beograd“, rekao menadžer omlaenog Argentinca.

Fudbal 28.06.2015 | 14:40
I Ibanjez je Zvezdin!

Dileme više nema, transer saga je završena: Luis Ibanjez će biti četvrto pojačanje Crvene zvezde u letnjem prelaznom roku. Iako je u jednom trenutku sve mirisalo na obrt, te da će srpski vicešampion dobiti pojačanje u liku Milana Rodića, nedoumica je završena u noći između subote i nedelje.

Zvezda i Luis Ibanjez su sklopili dogovor, a već danas nekadašnji bek Dinama iz Zagreba će biti u Beogradu.
“Nismo se cenjkali, Luis je još u četvrtak prelomio da hoće u Zvezdu. Samo smo dali advokatu da proveri ugovor. Ipak, nas je zvao evropski šampion. Zajedno sa našim advokatom smo pregledali stavke ugovora. Danas krećemo u Beograd. U ponedeljak nas očekuju medicinski pregledi i potpis ugovora. Saradnja je sklopljena na tri godine“, napisao je u poruci za naš portal menadžer omalenog Argentinca Darko Alegić.

Zvezda je angažovanjem Ibanjeza završila dobar deo posla u prelaznom roku. Do sada su srpskog vicešampiona pojačali Idan Vered, Zoran Rendulić i Bruno Matos. Pregovori sa Argentincem su dugo trajali, ali su završeni na obostrano zadovoljstvo.

Ibanjez je šest sezona branio boje Dinama. Prema glasovima navijača izabran je u idealan tim Modrih u poslednjih deset godina. Poslednji klub u kojem je igrao bio je mađarski Đer.

Komentari / 0

Ostavite komentar