ЦР7 поручио медијима: Прекините више!!!

Најбољи играч света Кристијано Роналдо назавао је све вести о његовом незадовољству у Реал Мадриду 'лажним'.

Фудбал 30.06.2015 | 12:40
ЦР7 поручио медијима: Прекините више!!!

Као и сваког лета, Португалца повезују са бившим клубом Манчестер Јунајтедом, али и Пари Сен Жерменом, а цела прича интевизирана је по доласку Рафе Бенитеса на клубу 'Краљевског клуба'.

Такође, медији наводе да је Роналдо поруком на твитеру, у којој је подржао бившег тренера Карла Анчелотија, створио још већи конфликт на релацији са управом.

"Као што знате, нисам причао са медијима последњих неколико месеци, а ово данас је изузетак јер желим да демантујем сва лажна писања медија – који желе да створе конфликт на релацији између Реал Мадрида и мене. Веома са срећан у Реалу, на који сам фокусиран, а уверен сам да ће нова сезона бити препута успеха", рекао је Роналдо, "Понваљам још једном, играм за најбољи клуб на свету с којим желим поново да бележим само победе. Нисам разговарао са медијима од када сам на одмору, али бих најискреније желео да зауставим сва писања и добијем мало мира. Реалов и мој однос је у реду".

Реал иза себе има сезону за заборав, завршио је као други у Примери, у Лиги шампиона је елиминисан у полуфиналу, док је у Купу краља испао у четвртини финала.

Коментари / 0

Оставите коментар