CR7 poručio medijima: Prekinite više!!!

Najbolji igrač sveta Kristijano Ronaldo nazavao je sve vesti o njegovom nezadovoljstvu u Real Madridu 'lažnim'.

Fudbal 30.06.2015 | 12:40
CR7 poručio medijima: Prekinite više!!!

Kao i svakog leta, Portugalca povezuju sa bivšim klubom Mančester Junajtedom, ali i Pari Sen Žermenom, a cela priča intevizirana je po dolasku Rafe Benitesa na klubu 'Kraljevskog kluba'.

Takođe, mediji navode da je Ronaldo porukom na tviteru, u kojoj je podržao bivšeg trenera Karla Ančelotija, stvorio još veći konflikt na relaciji sa upravom.

"Kao što znate, nisam pričao sa medijima poslednjih nekoliko meseci, a ovo danas je izuzetak jer želim da demantujem sva lažna pisanja medija – koji žele da stvore konflikt na relaciji između Real Madrida i mene. Veoma sa srećan u Realu, na koji sam fokusiran, a uveren sam da će nova sezona biti preputa uspeha", rekao je Ronaldo, "Ponvaljam još jednom, igram za najbolji klub na svetu s kojim želim ponovo da beležim samo pobede. Nisam razgovarao sa medijima od kada sam na odmoru, ali bih najiskrenije želeo da zaustavim sva pisanja i dobijem malo mira. Realov i moj odnos je u redu".

Real iza sebe ima sezonu za zaborav, završio je kao drugi u Primeri, u Ligi šampiona je eliminisan u polufinalu, dok je u Kupu kralja ispao u četvrtini finala.

Komentari / 0

Ostavite komentar