Ражнатовић: Радоњић и Цирбес близу останка у Звезди!

Менаџер тренера и центра Звезде открио је докле су одмакли преговори о њиховом продужетку сарадње са црвено-белима. Говорио је и о Вилијамсу, Џенкинсу, Марјановићу, Недовићу...

Кошарка 27.06.2015 | 10:20
Ражнатовић: Радоњић и Цирбес близу останка у Звезди!

Остаје ли Дејан Радоњић тренер Црвене звезде Телеком?

Његов менаџер Миодраг Ражнатовић конкретно је, гостујући на СОС каналу, одговорио на питање у којој су фази преговори о наставку сарадње.

"Није потписан уговор, нити озваничен договор. Разговори су у завршној фази и очекује се за дан или два да буду и финализовани", изјавио је први човек агенције Беобаскет.

Друго горуће питање међу навијачима Црвене звезде је (не)останак Маика Цирбеса, хероја финалне серије домаћег плеј-офа и пројектованог носиоца игре шампиона под обручем, с обзиром на најављени одлазак Бобана Марјановића.

"Преговори о статусу Маика Цирбеса су најактуелнији. Он има опцију да изађе из уговора, уз прописано обештећење. Преговори су у току са тим у вези, постоји велика шанса да се та опција избрише и да он остане", објаснио је Ражнатовић.

Хоће ли и Американци Маркус Вилијамс и Чарлс Џенкинс остати у црвено-белом? По свему судећи - јако су мале шансе за то.

"Чарлс Џенкинс и Маркус Вилијамс имају доста понуда и биће их јако тешко задржати. Бобан Марјановић сигурно неће бити ту. Постоји његова велика жеља да оде у НБА и надам се да ћу му ту жељу испунити. О томе ће бити више речи у јулу".

Претходних дана, наговештавано је и да би Немања Недовић могао да се врати у Звезду.

"Он је под уговором са Валенсијом и пар шпанских клубова је заинтересовано за њега. Није тачно да Валенсија хоће да раскине уговор са њим", разјаснио је Ражнатовић.

Коментари / 0

Оставите коментар