Ražnatović: Radonjić i Cirbes blizu ostanka u Zvezdi!

Menadžer trenera i centra Zvezde otkrio je dokle su odmakli pregovori o njihovom produžetku saradnje sa crveno-belima. Govorio je i o Vilijamsu, Dženkinsu, Marjanoviću, Nedoviću...

Košarka 27.06.2015 | 10:20
Ražnatović: Radonjić i Cirbes blizu ostanka u Zvezdi!

Ostaje li Dejan Radonjić trener Crvene zvezde Telekom?

Njegov menadžer Miodrag Ražnatović konkretno je, gostujući na SOS kanalu, odgovorio na pitanje u kojoj su fazi pregovori o nastavku saradnje.

"Nije potpisan ugovor, niti ozvaničen dogovor. Razgovori su u završnoj fazi i očekuje se za dan ili dva da budu i finalizovani", izjavio je prvi čovek agencije Beobasket.

Drugo goruće pitanje među navijačima Crvene zvezde je (ne)ostanak Maika Cirbesa, heroja finalne serije domaćeg plej-ofa i projektovanog nosioca igre šampiona pod obručem, s obzirom na najavljeni odlazak Bobana Marjanovića.

"Pregovori o statusu Maika Cirbesa su najaktuelniji. On ima opciju da izađe iz ugovora, uz propisano obeštećenje. Pregovori su u toku sa tim u vezi, postoji velika šansa da se ta opcija izbriše i da on ostane", objasnio je Ražnatović.

Hoće li i Amerikanci Markus Vilijams i Čarls Dženkins ostati u crveno-belom? Po svemu sudeći - jako su male šanse za to.

"Čarls Dženkins i Markus Vilijams imaju dosta ponuda i biće ih jako teško zadržati. Boban Marjanović sigurno neće biti tu. Postoji njegova velika želja da ode u NBA i nadam se da ću mu tu želju ispuniti. O tome će biti više reči u julu".

Prethodnih dana, nagoveštavano je i da bi Nemanja Nedović mogao da se vrati u Zvezdu.

"On je pod ugovorom sa Valensijom i par španskih klubova je zainteresovano za njega. Nije tačno da Valensija hoće da raskine ugovor sa njim", razjasnio je Ražnatović.

Komentari / 0

Ostavite komentar