Рома за Баку - 25 милиона евра!

Сабатини завршава посао године! Рома послала званичну понуду Севиљи од 25.000.000 евра! Римљани решени да купе Карлоса Баку, а финансијску конструкцију би могла да им обезбеди и продаја Сејдуа Думбије који је понуђен Галатасарају.

Фудбал 28.06.2015 | 09:00
Рома за Баку - 25 милиона евра!

Спортски директор Роме Валтер Сабатини ухватио је озбиљан залет у летњем прелазном року, па је Рома након завршених послова са Каљаријем око Раџе Најнголана и Виктора Ибарба, односно Ђеновом око куповине Јага Фалкеа и Андрее Бертолачија, решана да у најскоријем периоду реши и горуће питање у самом шпицу напада, а то је куповина Карлоса Баке.

Вучица је Севиљи послала званичну понуду од 25.000.000 евра за феноменалног колумбијског нападача и најбољег стрелца екипе са стадиона Рамон Санчез Писхуан, која би коначно могла да одобровољи челнике шпанског клуба, иако су они још раније поручили да захтевају од заинтересованих клубова да активирају излазну клаузулу од 30.000.000 евра.
"Желимо да доведемо Баку, то је истина. Али не могу да вам кажем више од тога", поручио је Сабатини за лист АБЦ из Севиље.

Римљани би финансијску конструкцију за овај трансфер требало да обезбеде од продаје Сејдуа Думбије, који је понуђен Галатасарају, али је клуб из Истанбула у овом тренутку заинтересован пре свега за позајмицу.

Коментари / 0

Оставите коментар