Roma za Baku - 25 miliona evra!

Sabatini završava posao godine! Roma poslala zvaničnu ponudu Sevilji od 25.000.000 evra! Rimljani rešeni da kupe Karlosa Baku, a finansijsku konstrukciju bi mogla da im obezbedi i prodaja Sejdua Dumbije koji je ponuđen Galatasaraju.

Fudbal 28.06.2015 | 09:00
Roma za Baku - 25 miliona evra!

Sportski direktor Rome Valter Sabatini uhvatio je ozbiljan zalet u letnjem prelaznom roku, pa je Roma nakon završenih poslova sa Kaljarijem oko Radže Najngolana i Viktora Ibarba, odnosno Đenovom oko kupovine Jaga Falkea i Andree Bertolačija, rešana da u najskorijem periodu reši i goruće pitanje u samom špicu napada, a to je kupovina Karlosa Bake.

Vučica je Sevilji poslala zvaničnu ponudu od 25.000.000 evra za fenomenalnog kolumbijskog napadača i najboljeg strelca ekipe sa stadiona Ramon Sančez Pishuan, koja bi konačno mogla da odobrovolji čelnike španskog kluba, iako su oni još ranije poručili da zahtevaju od zainteresovanih klubova da aktiviraju izlaznu klauzulu od 30.000.000 evra.
"Želimo da dovedemo Baku, to je istina. Ali ne mogu da vam kažem više od toga", poručio je Sabatini za list ABC iz Sevilje.

Rimljani bi finansijsku konstrukciju za ovaj transfer trebalo da obezbede od prodaje Sejdua Dumbije, koji je ponuđen Galatasaraju, ali je klub iz Istanbula u ovom trenutku zainteresovan pre svega za pozajmicu.

Komentari / 0

Ostavite komentar