Роналдињо напустио Мексико и многима запалио машту!

Време је за нову авантуру! Да ли је повратак у Европу реална опција?

Фудбал 21.06.2015 | 22:00
Роналдињо напустио Мексико и многима запалио машту!

Спекулације су постале реалност - легендарни бразилски ас Роналдињо исписао је последњу реченицу у причи са мексичким Керетаром, споразумно раскинуо уговор и напустио клуб после непуних десет месеци.

Баш као што се и најављивало последњих дана, један од најбољих фудбалских мађионичара света свих времена одлучио је оде из клуба после сезоне у којој је Керетаро умало изненадио све и освојио титулу првака Мексика, али је на крају шампионски пехар пригрлио Сантос Лагуна.
"Желим да се завхалим мексичком народу из свег срца што су учинили да сваки дан буде посебан и испуњен пажњом фантастичних људи, који ће заувек бити у мојем сећању", написао је 35-годишњи ас у опроштајном писму.

Овим потезом Роналдињо је додатно подгрејао приче о повратку у европски фудбал, односно о доласку у Анталију, који је недавно већ ангажовао Самуела Етоа.

Без сумње, сви би волели да идола бројних генерација поново виде на тлу Старог континента, а време ће показати да ли ће Анталија успети да упари некадашњи фуриозни тандем Барселоне.

Коментари / 0

Оставите коментар