Ronaldinjo napustio Meksiko i mnogima zapalio maštu!

Vreme je za novu avanturu! Da li je povratak u Evropu realna opcija?

Fudbal 21.06.2015 | 22:00
Ronaldinjo napustio Meksiko i mnogima zapalio maštu!

Spekulacije su postale realnost - legendarni brazilski as Ronaldinjo ispisao je poslednju rečenicu u priči sa meksičkim Keretarom, sporazumno raskinuo ugovor i napustio klub posle nepunih deset meseci.

Baš kao što se i najavljivalo poslednjih dana, jedan od najboljih fudbalskih mađioničara sveta svih vremena odlučio je ode iz kluba posle sezone u kojoj je Keretaro umalo iznenadio sve i osvojio titulu prvaka Meksika, ali je na kraju šampionski pehar prigrlio Santos Laguna.
"Želim da se zavhalim meksičkom narodu iz sveg srca što su učinili da svaki dan bude poseban i ispunjen pažnjom fantastičnih ljudi, koji će zauvek biti u mojem sećanju", napisao je 35-godišnji as u oproštajnom pismu.

Ovim potezom Ronaldinjo je dodatno podgrejao priče o povratku u evropski fudbal, odnosno o dolasku u Antaliju, koji je nedavno već angažovao Samuela Etoa.

Bez sumnje, svi bi voleli da idola brojnih generacija ponovo vide na tlu Starog kontinenta, a vreme će pokazati da li će Antalija uspeti da upari nekadašnji furiozni tandem Barselone.

Komentari / 0

Ostavite komentar