Мектић: Телеграм саучешћа Аустрији

Министар безбједности БиХ Драган Мектић изразио је најдубље саучешће министру унутрашњих послова Аустрије Јохани Микл Лајтнер, поводом трагичног догађаја у Грацу, у којем су погинуле три особе, а више од 30 повријеђено.

Босна и Херцеговина 21.06.2015 | 13:22
Мектић: Телеграм саучешћа Аустрији

Мектић је у телеграму саучешћа изразио најдубље саосјећање са породицама страдалих и наду у брзи опоравак повријеђених, саопштено је из Министарства безбједности БиХ.

"У овим тренуцима искрено саосјећамо са породицама жртава због великог губитка, а додатно нас жалости што међу страдалима и повријеђенима има и дјеце.

У духу досадашње изузетно добре сарадње министарстава и безбједносних агенција двије земље, Министарство безбједности БиХ је спремно пружити сваки вид помоћи да би се у потпуности расвијетлио овај чин", наводи се у Мектићевом телеграму.

Он је замолио Микл Лајтнерову да породицама жртава и народу пријатељске Аустрије пренесе изразе најдубљег саучешћа.

Држављанин Аустрије, поријеклом из БиХ, Ален Ризвановић /26/, јуче је џипом у пјешачкој зони у центру Граца усмртио три, а повриједио 34 лица.

Међу погинулим је и Адис Долић, такође поријеклом из БиХ. Његова супруга Адиса тешко је повријеђена у овом нападу.

Аустријска полиција затражила је од МУП-а Унско-санског кантона више информација о Алену Ризвановићу, којег су аустријске власти након хапшења описале као "ментално дезоријентисаног".

Коментари / 5

Оставите коментар
Name

xx

21.06.2015 10:19

Вехабија болесна нација једна врста тероризма, ко би други него муслимани

ОДГОВОРИТЕ
Name

Роки

21.06.2015 11:26

Ти ниси ниста бољи од овог болесника Ризвановица, други пут осмисли реценицу и не проваљуј се висе,те вехабије су висе излизан појам......

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мд

21.06.2015 11:33

Ста имас изразавату сауцесце сами су себи направили белај,сто су сијали сада зењу и то је само појединацан слуцај добице они јос од својих бораца за слободу

ОДГОВОРИТЕ
Name

брле

21.06.2015 13:04

Иста та Аустрија је увијек Србе сматрала за непријатеље, а у ствари висе су јој муслимани нанијели стете далеко. Пропаганда је цудо невидјено. Сконтацее једном неко ад тих аустроугара, ако их буде.

ОДГОВОРИТЕ
Name

сс

21.06.2015 13:37

Управу си брле сто си написо ста и јос цека

ОДГОВОРИТЕ