Божинов: Лажу да волим ноћни живот!

“Не разумем амбиције типе ’јуримо у Лигу шампиона, али задовољићемо се Лигом Европе", јасно је поручио бугарски фудбалер.

Фудбал 21.06.2015 | 08:30
Божинов: Лажу да волим ноћни живот!

Валери Божинов је највеће појачање Партизана у овом прелазном року, барем када се погледа фудбалски Си-Ви. У Србију је дошао, додуше и са репутацијом играча којем дисциплина није баш на нивоу, односно да воли ноћни живот.

Бугарски интернационалац причао је за Блиц и о томе да га занима само Лига шампиона, односно како да црно-бели у Београд доведу најбоље европске тимове на јесен.
“Не пијем, не пушим, не коцкам се и не идем у дискотеке. Бугарски медији су ме сликали док сам био у једном ресторану, па то искористили да окрену причу ’Валери ово, Валери оно’. Видим да спомињу и моју жену, да ме је наводно оставила. Не знам из ког разлога, али не обазирем се на те глупости. За мене је најважније, шта ће да пишу и причају о мојим играма. Мој живот је мој живот, а неки никако да га оставе на миру“, рекао је Божинов за Блиц.

Црно-бели ће у понедељак, 22. јуна на жребу у седишту УЕФА сазнати име ривала у другом колу квалификација за Лигу шампиона.
“Не разумем амбиције типе ’јуримо у Лигу шампиона, али задовољићемо се Лигом Европе’. У Лисабону и Манчестеру сам играо Лигу шампиона и знам да клуб који се ослања на појединце, ма колико они били квалитетни, ту нема шта да се тражи. Ако као екипе дамо максимум, заслужићемо срећу да у Београд на јесен дођу Јувентус, Реал, Барселона, Челси“, јасан је Бугарин.

Божинов каже да је задовољан досадашњим током припрема на Тари и да се добро уклопио у екипу шампиона Србије.
“Најјачи утисак на мене оставио је Саша Илић. Капитен у правом смислу речи, легенда. Има 37, 38 година, а тренира као да му је упола мање. Труди се и даје пример свима. Фасцинирало ме је како се очински понаша према млађим играчима и како га они поштују. Ту је да објасни како и шта треба, али и да скрене пажњу на тежину Партизановог дреса. Сличан је и Стефан Бабовић“, закључио је Божинов.

Коментари / 0

Оставите коментар