Božinov: Lažu da volim noćni život!

“Ne razumem ambicije tipe ’jurimo u Ligu šampiona, ali zadovoljićemo se Ligom Evrope", jasno je poručio bugarski fudbaler.

Fudbal 21.06.2015 | 08:30
Božinov: Lažu da volim noćni život!

Valeri Božinov je najveće pojačanje Partizana u ovom prelaznom roku, barem kada se pogleda fudbalski Si-Vi. U Srbiju je došao, doduše i sa reputacijom igrača kojem disciplina nije baš na nivou, odnosno da voli noćni život.

Bugarski internacionalac pričao je za Blic i o tome da ga zanima samo Liga šampiona, odnosno kako da crno-beli u Beograd dovedu najbolje evropske timove na jesen.
“Ne pijem, ne pušim, ne kockam se i ne idem u diskoteke. Bugarski mediji su me slikali dok sam bio u jednom restoranu, pa to iskoristili da okrenu priču ’Valeri ovo, Valeri ono’. Vidim da spominju i moju ženu, da me je navodno ostavila. Ne znam iz kog razloga, ali ne obazirem se na te gluposti. Za mene je najvažnije, šta će da pišu i pričaju o mojim igrama. Moj život je moj život, a neki nikako da ga ostave na miru“, rekao je Božinov za Blic.

Crno-beli će u ponedeljak, 22. juna na žrebu u sedištu UEFA saznati ime rivala u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.
“Ne razumem ambicije tipe ’jurimo u Ligu šampiona, ali zadovoljićemo se Ligom Evrope’. U Lisabonu i Mančesteru sam igrao Ligu šampiona i znam da klub koji se oslanja na pojedince, ma koliko oni bili kvalitetni, tu nema šta da se traži. Ako kao ekipe damo maksimum, zaslužićemo sreću da u Beograd na jesen dođu Juventus, Real, Barselona, Čelsi“, jasan je Bugarin.

Božinov kaže da je zadovoljan dosadašnjim tokom priprema na Tari i da se dobro uklopio u ekipu šampiona Srbije.
“Najjači utisak na mene ostavio je Saša Ilić. Kapiten u pravom smislu reči, legenda. Ima 37, 38 godina, a trenira kao da mu je upola manje. Trudi se i daje primer svima. Fasciniralo me je kako se očinski ponaša prema mlađim igračima i kako ga oni poštuju. Tu je da objasni kako i šta treba, ali i da skrene pažnju na težinu Partizanovog dresa. Sličan je i Stefan Babović“, zaključio je Božinov.

Komentari / 0

Ostavite komentar