Паркер: Лагали су Русе и причали да сам пијанац!

„Неко је слагао представнике Рубина, причао да излазим свако вече“, поручио репрезентативац Антигве и Барбуде.

Фудбал 21.06.2015 | 08:15
Паркер: Лагали су Русе и причали да сам пијанац!

Уместо Рубина – поново Црвена звезда. Све је било утаначено да Џошуа Паркер оде на шестомесечну позајмицу у Русију, и пресели се у Казањ. Кренуо је на пут да стави потпис на уговор, али су Руси у последњем тренутку спустили рампу.

Како је Паркер објаснио у разговору за Новости неко из Београда га је народски речено „избушио“.
„Избушио ме неко, бар су ми тако рекли. Виза није била проблем. Наводно су Руси звали неког у Београд да се распитају и чули све најгоре о мени. И да сам свако вече излазио по дискотекама, пијанчио, да не тренирам. А, ја сам за шест месеци два пута изашао у град, а алкохол уопште не пијем. Неко је хтео да не одем у Рубин“, рекао је Џошуа Паркер у разговору за Новости.

Он је говорио и о лошим релацијама са бившим тренером Ненадом Лалатовићем.
„Према мени Лала је био лоша особа. Разочарао ме је оног тренутка када ми је умрла бака. Рекао ми је тада „она ти је даљи род“, имамо две важне утакмице, буди професионалац. Два пута сам га питао да идем у Лондон, а он је све пребацивао на управу. И онда је причао како се купам и сунчам по плажама. Послужио сам му као алиби за поразе“.

Репрезентативац Антигве и Барбуде и даље не зна где ће да настави каријеру.
„Не знам, играч сам Звезде. Имам уговор и професионалац сам, иако су неки покушали да ме представе у другачијем светлу. Моје срце је ту где јесам, концентрисан сам само на Звезду“.

Коментари / 0

Оставите коментар