Parker: Lagali su Ruse i pričali da sam pijanac!

„Neko je slagao predstavnike Rubina, pričao da izlazim svako veče“, poručio reprezentativac Antigve i Barbude.

Fudbal 21.06.2015 | 08:15
Parker: Lagali su Ruse i pričali da sam pijanac!

Umesto Rubina – ponovo Crvena zvezda. Sve je bilo utanačeno da Džošua Parker ode na šestomesečnu pozajmicu u Rusiju, i preseli se u Kazanj. Krenuo je na put da stavi potpis na ugovor, ali su Rusi u poslednjem trenutku spustili rampu.

Kako je Parker objasnio u razgovoru za Novosti neko iz Beograda ga je narodski rečeno „izbušio“.
„Izbušio me neko, bar su mi tako rekli. Viza nije bila problem. Navodno su Rusi zvali nekog u Beograd da se raspitaju i čuli sve najgore o meni. I da sam svako veče izlazio po diskotekama, pijančio, da ne treniram. A, ja sam za šest meseci dva puta izašao u grad, a alkohol uopšte ne pijem. Neko je hteo da ne odem u Rubin“, rekao je Džošua Parker u razgovoru za Novosti.

On je govorio i o lošim relacijama sa bivšim trenerom Nenadom Lalatovićem.
„Prema meni Lala je bio loša osoba. Razočarao me je onog trenutka kada mi je umrla baka. Rekao mi je tada „ona ti je dalji rod“, imamo dve važne utakmice, budi profesionalac. Dva puta sam ga pitao da idem u London, a on je sve prebacivao na upravu. I onda je pričao kako se kupam i sunčam po plažama. Poslužio sam mu kao alibi za poraze“.

Reprezentativac Antigve i Barbude i dalje ne zna gde će da nastavi karijeru.
„Ne znam, igrač sam Zvezde. Imam ugovor i profesionalac sam, iako su neki pokušali da me predstave u drugačijem svetlu. Moje srce je tu gde jesam, koncentrisan sam samo na Zvezdu“.

Komentari / 0

Ostavite komentar