Толе о Јовићу и Ристићу: Стварно се надам да су у питању повреде...

"Искрено мислим да бисмо, да је рецимо Лука ту, неке утакмице и лакше решавали. Али ово што смо и без њих урадили је доказ да када су овако велики интереси у питању да не требамо да се водимо сујетом", рекао је први човек српског фудбала!

Фудбал 20.06.2015 | 23:15
Толе о Јовићу и Ристићу: Стварно се надам да су у питању повреде...

Председник Фудбалског савеза Србије Томислав Караџић поручио је да се нада да су повреде прави разлог изостајања Луке Јовића и Михаила Ристића са Светског првенства у Новом Зеланду.

Ипак, и без двојице важних играча из ове генерације, селекција Вељка Пауновића успела је да се домогне титуле првака света!

"Желим посебно да истакнем да ми је много и искрено жао што тамо нису двојица играча Звезде Михаило Ристић и Лука Јовић. Да ли због повреда или из неких других разлога. Искрено мислим да бисмо, да је рецимо Лука ту, неке утакмице и лакше решавали. Али ово што смо и без њих урадили је доказ да када су овако велики интереси у питању да не требамо да се водимо сујетом. Стварно се надам да су заиста повреде биле разлог њиховог неодазивања селектору", рекао је Караџић за СОС канал и нахвалио голмана Црвене звезде Предрага Рајковћа, рекавши да је са њим Србија добила голмана за деценију и више.

Први човек срспког фудбала се потом осврнуо на константне оптужбе које стижу из редова екипе из Љутице Богдана.

"Пошто сам ја на чело Фудбалског савеза Србије изабран као представник Партизана, који сам такође водио и због чега ме нон-стоп оптужују за наклоњеност црно-белима, следеће сезоне ћу инсистирати да за суђење у Суперлиги буде задужен један од потпредседника Звезде. Па, ако им нешто смета нек се њему обрате, а неће му бити лако сигурно, као што ни мени није било свих ових година", рекао је Караџић.

Коментари / 0

Оставите коментар