Tole o Joviću i Ristiću: Stvarno se nadam da su u pitanju povrede...

"Iskreno mislim da bismo, da je recimo Luka tu, neke utakmice i lakše rešavali. Ali ovo što smo i bez njih uradili je dokaz da kada su ovako veliki interesi u pitanju da ne trebamo da se vodimo sujetom", rekao je prvi čovek srpskog fudbala!

Fudbal 20.06.2015 | 23:15
Tole o Joviću i Ristiću: Stvarno se nadam da su u pitanju povrede...

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić poručio je da se nada da su povrede pravi razlog izostajanja Luke Jovića i Mihaila Ristića sa Svetskog prvenstva u Novom Zelandu.

Ipak, i bez dvojice važnih igrača iz ove generacije, selekcija Veljka Paunovića uspela je da se domogne titule prvaka sveta!

"Želim posebno da istaknem da mi je mnogo i iskreno žao što tamo nisu dvojica igrača Zvezde Mihailo Ristić i Luka Jović. Da li zbog povreda ili iz nekih drugih razloga. Iskreno mislim da bismo, da je recimo Luka tu, neke utakmice i lakše rešavali. Ali ovo što smo i bez njih uradili je dokaz da kada su ovako veliki interesi u pitanju da ne trebamo da se vodimo sujetom. Stvarno se nadam da su zaista povrede bile razlog njihovog neodazivanja selektoru", rekao je Karadžić za SOS kanal i nahvalio golmana Crvene zvezde Predraga Rajkovća, rekavši da je sa njim Srbija dobila golmana za deceniju i više.

Prvi čovek srspkog fudbala se potom osvrnuo na konstantne optužbe koje stižu iz redova ekipe iz Ljutice Bogdana.

"Pošto sam ja na čelo Fudbalskog saveza Srbije izabran kao predstavnik Partizana, koji sam takođe vodio i zbog čega me non-stop optužuju za naklonjenost crno-belima, sledeće sezone ću insistirati da za suđenje u Superligi bude zadužen jedan od potpredsednika Zvezde. Pa, ako im nešto smeta nek se njemu obrate, a neće mu biti lako sigurno, kao što ni meni nije bilo svih ovih godina", rekao je Karadžić.

Komentari / 0

Ostavite komentar