Демба Ба добио монструозну понуду!!!

14.000.000 евра по сезони! Сенегалац је блистао прошле сезоне у Бешикташу, жели да промени средину, како остати имун на толики новац?

Фудбал 21.06.2015 | 10:00
Демба Ба добио монструозну понуду!!!

Могао је да игра у многом јачем клубу, али је прошлог лета изабрао Бешикташ. Демба Ба је тада постао велико појачање истанбулских Орлова, а плата од 6.000.000 евра по сезони је била најјачи аргумент Турака у преговорима.

После само годину дана, Ба би опет могао да промени средину. И опет због феноменалне финансијске понуде. Турски медији пишу да је Сенегалац добио понуду кинеског Шангај Шенхуа вредну невероватних 14.000.000 евра по сезони! Ако прихвати, Ба би постао један од најплаћенијих играча планете. Наравно, Кинези ће морати да плазе и обештећење Турцима.

Ба је имао фантастичну дебитанстку сезону у Бешикташу и постигао је 27 голова на 44 меча у свим такмичењима. Ипак, недавно је истакао да би се радо вратио у Премијер лигу где је играо за Вест Хем, Њукасл и Челси.

Интерес са Острва постоји, пошто су наводно Вест Хем и ВБА вољни да купи Сенегалца, али уз овакву понуду из Кине тешко ће моћи да парирају. Иначе, за Шангај Шенхуа већ игра аустралијски ветеран Тим Кејхил.

Коментари / 0

Оставите коментар