Demba Ba dobio monstruoznu ponudu!!!

14.000.000 evra po sezoni! Senegalac je blistao prošle sezone u Bešiktašu, želi da promeni sredinu, kako ostati imun na toliki novac?

Fudbal 21.06.2015 | 10:00
Demba Ba dobio monstruoznu ponudu!!!

Mogao je da igra u mnogom jačem klubu, ali je prošlog leta izabrao Bešiktaš. Demba Ba je tada postao veliko pojačanje istanbulskih Orlova, a plata od 6.000.000 evra po sezoni je bila najjači argument Turaka u pregovorima.

Posle samo godinu dana, Ba bi opet mogao da promeni sredinu. I opet zbog fenomenalne finansijske ponude. Turski mediji pišu da je Senegalac dobio ponudu kineskog Šangaj Šenhua vrednu neverovatnih 14.000.000 evra po sezoni! Ako prihvati, Ba bi postao jedan od najplaćenijih igrača planete. Naravno, Kinezi će morati da plaze i obeštećenje Turcima.

Ba je imao fantastičnu debitanstku sezonu u Bešiktašu i postigao je 27 golova na 44 meča u svim takmičenjima. Ipak, nedavno je istakao da bi se rado vratio u Premijer ligu gde je igrao za Vest Hem, Njukasl i Čelsi.

Interes sa Ostrva postoji, pošto su navodno Vest Hem i VBA voljni da kupi Senegalca, ali uz ovakvu ponudu iz Kine teško će moći da pariraju. Inače, za Šangaj Šenhua već igra australijski veteran Tim Kejhil.

Komentari / 0

Ostavite komentar