Бомба из Аргентине: Тевез доводи Пирла?!

У Јувентусу се већ помирли са губитком сјајног аргентинског нападача, а његовим стопама би могао и плејмејкер!

Фудбал 21.06.2015 | 11:15
Бомба из Аргентине: Тевез доводи Пирла?!

Свима у Јувентусу је вероватно тешко да се помире са губитком Карлоса Тевеза који је одбио да остане до краја уговора и овог лета ће се вратити у Боку.

Трансфер још није закључен, али Тевез је јасно ставио до знања Италијанима да не жели да остане у клубу и да га занима само повратак на Бомбоњеру. Међутим, Тевез би за собом могао да повуче и Андреу Пирла, преносе јужноамерички медији позивајући се на изворе Фокс Спортса!

Иако невероватно звучи идеја да би Пирло могао да пређе у Боку, тако су звучале и најаве усред сезоне када је Тевез жарио и палио у дресу Старе даме. Мало ко је тада могао да очекује да ће Тевез после овакве сезоне напустити Јувентус и вратити се у Боку.

Што се тиче Пирла, њега Тевез наговара да пође са њим у Боку, а с обзиром да и њему истиче уговор за годину дана, Јувентус би морао да га пусти за неко минорно обештећење. Још одраније се спекулише о одласку Пирла из Јувентуса. Он није дефинитивно потврдио да ли одлази или остаје, има богате понуде из САД, Аустралије и са Блиског истока. Ипак, зов Бомбоњере је нешто посебно… У Боки већ игра један бивши фудбалер Јувентуса - Данијел Пабло Освалдо.

Иначе, Дијего Марадона је данас на фејсбук профилу честитао Тевезу на повратку у Боку уз поруку “Добро дошао кући, Карлосе”. Тако да ускоро можемо да очекујемо и званичну потврду трансфера. А, онда можда дође и Пирло…

Коментари / 0

Оставите коментар