Bomba iz Argentine: Tevez dovodi Pirla?!

U Juventusu se već pomirli sa gubitkom sjajnog argentinskog napadača, a njegovim stopama bi mogao i plejmejker!

Fudbal 21.06.2015 | 11:15
Bomba iz Argentine: Tevez dovodi Pirla?!

Svima u Juventusu je verovatno teško da se pomire sa gubitkom Karlosa Teveza koji je odbio da ostane do kraja ugovora i ovog leta će se vratiti u Boku.

Transfer još nije zaključen, ali Tevez je jasno stavio do znanja Italijanima da ne želi da ostane u klubu i da ga zanima samo povratak na Bombonjeru. Međutim, Tevez bi za sobom mogao da povuče i Andreu Pirla, prenose južnoamerički mediji pozivajući se na izvore Foks Sportsa!

Iako neverovatno zvuči ideja da bi Pirlo mogao da pređe u Boku, tako su zvučale i najave usred sezone kada je Tevez žario i palio u dresu Stare dame. Malo ko je tada mogao da očekuje da će Tevez posle ovakve sezone napustiti Juventus i vratiti se u Boku.

Što se tiče Pirla, njega Tevez nagovara da pođe sa njim u Boku, a s obzirom da i njemu ističe ugovor za godinu dana, Juventus bi morao da ga pusti za neko minorno obeštećenje. Još odranije se spekuliše o odlasku Pirla iz Juventusa. On nije definitivno potvrdio da li odlazi ili ostaje, ima bogate ponude iz SAD, Australije i sa Bliskog istoka. Ipak, zov Bombonjere je nešto posebno… U Boki već igra jedan bivši fudbaler Juventusa - Danijel Pablo Osvaldo.

Inače, Dijego Maradona je danas na fejsbuk profilu čestitao Tevezu na povratku u Boku uz poruku “Dobro došao kući, Karlose”. Tako da uskoro možemo da očekujemo i zvaničnu potvrdu transfera. A, onda možda dođe i Pirlo…

Komentari / 0

Ostavite komentar