Брчаци имају фабрику, али немају воду

Због пуцања цијеви на траси главне потисне мреже којом се град снабдијева водом из Фабрике у Плазуљама, Брчко је од јутрос било без воде.

Босна и Херцеговина 15.06.2015 | 20:41
Брчаци имају фабрику, али немају воду

Брчански апсурд траје пет година: град има Фабреику воде а грађани и по десетак пута годишње остану без воде: тако је и од јутрос јер је пукла ко зна која по реду цијев главне потисне мреже старе 35 година.

Грађани су поново у редовима на јавним чесмама.

Данас се поново копало у дворишту Миле Блажића. Као и комшије уз и низ трасу огорчен је због игноранстог односа према захтјевима за уредну санацију и накнаду штета, а у Комуналном тврде – траса је на друштвеном земљишту.

У априлу је ЈП Комунално Брчко добило посао на изградњи новог главног цјевовода вриједан 2,8 милиона марака, а почетак радова је био најављен за мај.

И опет апсурд: почетак тих радова касни, објашњавају надлежни, јер нема договора о избору надзорног органа.

Тако Брчаци и шесто љето дочекују плаћајући рате кредита за скупу Фабрику воде, високе рачуне за њену потрошњу и с неизвјесношћу – колико ће још љетњих и јесењих дана у редове на јавне чесме.

(БН ТВ)

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Никс

15.06.2015 19:08

И ево до 21,00 још није вода дошла у систем, па замислите становнике Брчког који дођу са посла уморни ни окупати се не могу ппо оваквој врућини!!! Страшно

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ја

15.06.2015 19:09

Сами божији лоповлук

ОДГОВОРИТЕ
Name

брцак

15.06.2015 19:17

Нигдје висе лоповлука нема него у Комуналном свој свога увукао запослио,а знају наци два адвоката да им дугове наплацају путем суда адвокат муслиман против Срба а Србин адвокат дере муслимане,

ОДГОВОРИТЕ