Награђени најбољи ученици из Источне Илиџе

Руководство општине Источна Илиџа данас је организовало пријем за ученике генерације, вуковце и ученике који су остварили значајне резулате на такмичењима.

Република Српска 15.06.2015 | 14:46
Награђени најбољи ученици из Источне Илиџе

Основци и средњошколци са подручја Источне Илиџе, најбољи у својим генерацијама, награђени су скромним поклонима уз жеље да и даље наставе бити добри ученици, спортисти али прије свега да буду добри људи.

"Оволико успјешхих ученика са подручја општине Источна Илиџа показује да не теба да бринемо за будућност", каже начелник Предраг Ковач и додаје да дјеци која постижу овако добре резултате морамо дати шансу да у будућности управљају институцијама и државом.

"Без знања немамо шансу за опстанак. Ова дјеца, у ово вријеме, нашла су мотив да постигну значајне резултате што показује да су спремни да се са свим животним проблемима ухвате у коштац", истакао је Ковач.
Већина награђених ученика изразила је жељу да једног дана своје знање и умијеће покаже у свом родном граду. На нама је да им обезбиједимо услове за живот и рад, а не да школујемо кадрове за неке друге државе.

БН ТВ

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Демобилисани магистар

15.06.2015 13:00

И каже Ковач да не треба да бринемо за будућност, па ја живим у његовој општини, а био сам и одликаш и ученик генерације, а сада сам већ 20 година демобилисани борац на Бироу, а по звању сам још и магистар. Како да се не бринемо ?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реалан

15.06.2015 13:24

1.вијест која би да је бозје цести и савјести заокупила пазњу свих добронамјерних, нама показује одраз насе свијести, проци це незапазено, а сви плебисцитарно водимо бригу о младима, напомена искљуцујем политицаре и религијске вјеродостојнике 2.да је којим слуцајем имала садрзај вијест о Мими оро или она Маза пљустали би коментара 3.или да је неко од политицара намирисао да би то медијски могао искористити, освануле би слике накезених сподоба 4.или метузалема који су на запецку па сениолност замијенили енергијом да изнова формирају неку странку 5.или недај бозе за потребе лијецења или несто из црне хронике.. Закљуцак просудите сами П. С. Цеститке дјеци родитељима и наставницима

ОДГОВОРИТЕ