Nagrađeni najbolji učenici iz Istočne Ilidže

Rukovodstvo opštine Istočna Ilidža danas je organizovalo prijem za učenike generacije, vukovce i učenike koji su ostvarili značajne rezulate na takmičenjima.

Republika Srpska 15.06.2015 | 14:46
Nagrađeni najbolji učenici iz Istočne Ilidže

Osnovci i srednjoškolci sa područja Istočne Ilidže, najbolji u svojim generacijama, nagrađeni su skromnim poklonima uz želje da i dalje nastave biti dobri učenici, sportisti ali prije svega da budu dobri ljudi.

"Ovoliko uspješhih učenika sa područja opštine Istočna Ilidža pokazuje da ne teba da brinemo za budućnost", kaže načelnik Predrag Kovač i dodaje da djeci koja postižu ovako dobre rezultate moramo dati šansu da u budućnosti upravljaju institucijama i državom.

"Bez znanja nemamo šansu za opstanak. Ova djeca, u ovo vrijeme, našla su motiv da postignu značajne rezultate što pokazuje da su spremni da se sa svim životnim problemima uhvate u koštac", istakao je Kovač.
Većina nagrađenih učenika izrazila je želju da jednog dana svoje znanje i umijeće pokaže u svom rodnom gradu. Na nama je da im obezbijedimo uslove za život i rad, a ne da školujemo kadrove za neke druge države.

BN TV

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Demobilisani magistar

15.06.2015 13:00

I kaže Kovač da ne treba da brinemo za budućnost, pa ja živim u njegovoj opštini, a bio sam i odlikaš i učenik generacije, a sada sam već 20 godina demobilisani borac na Birou, a po zvanju sam još i magistar. Kako da se ne brinemo ?

ODGOVORITE
Name

Realan

15.06.2015 13:24

1.vijest koja bi da je bozje cesti i savjesti zaokupila paznju svih dobronamjernih, nama pokazuje odraz nase svijesti, proci ce nezapazeno, a svi plebiscitarno vodimo brigu o mladima, napomena iskljucujem politicare i religijske vjerodostojnike 2.da je kojim slucajem imala sadrzaj vijest o Mimi oro ili ona Maza pljustali bi komentara 3.ili da je neko od politicara namirisao da bi to medijski mogao iskoristiti, osvanule bi slike nakezenih spodoba 4.ili metuzalema koji su na zapecku pa seniolnost zamijenili energijom da iznova formiraju neku stranku 5.ili nedaj boze za potrebe lijecenja ili nesto iz crne hronike.. Zakljucak prosudite sami P. S. Cestitke djeci roditeljima i nastavnicima

ODGOVORITE