Паун са Новог Зеланда: Србијо, буди поносна!

“Када је у питању полуфинале, добро смо упознали Мали јер смо играли у групи. Ради се о квалитетној екипи, добили смо их 2:0, али је и тај меч био тесан. Веома их поштујем, уосталом, победили су Немце што је велики успех", рекао је селектор омладинаца Србије о противнику у полуфиналу.

Фудбал 15.06.2015 | 08:40
Паун са Новог Зеланда: Србијо, буди поносна!

Омладинска репрезентација Србије пласирала се после победе на пенале против САД у полуфинале Мундијалита, а селектор Вељко Пауновић истакао је да је срећа, уз добру и храбру игру, била један од разлога успеха.

После 120 минута није било голова у Оукланду, Србија је била нешто опаснији ривал, на крају је заслужено прошла даље, а Пауновић већ сада гледа ка дуелу за финале.
“Момци су одиграли одлично у свим аспектима и веома сам поносан на њих. Играли смо против одличног ривала. И они и ми смо се добро спремили за овај меч који је био веома неизвестан. На крају смо имали среће на пенал-лутрији“, рекао је Пауновић на конференцији за новинаре после утакмице.

С обзиром да се утакмица играла у највећем новозеландском граду Оукланду, Орлићи су имали добру подршку са трибина.
“Морам да се захвалим свим нашим навијачима који су дошли да нас бодре. Много нам је значила њихова подршка“, навео је он.

Противник Србије у полуфиналу Мундијалита биће селекција Малија коју је Србије већ савладала у групној фази такмичења.
“Када је у питању полуфинале, добро смо упознали Мали јер смо играли у групи. Ради се о квалитетној екипи, добили смо их 2:0, али је и тај меч био тесан. Веома их поштујем, уосталом, победили су Немце што је велики успех“, закључио је Пауновић.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Поноснy

15.06.2015 06:44

Момцима свака цаст и Пауну,а ми цемо бити поносни док се ови момци не продају по Европи а онда це их дерати ко стигне као и маторе.

ОДГОВОРИТЕ