Paun sa Novog Zelanda: Srbijo, budi ponosna!

“Kada je u pitanju polufinale, dobro smo upoznali Mali jer smo igrali u grupi. Radi se o kvalitetnoj ekipi, dobili smo ih 2:0, ali je i taj meč bio tesan. Veoma ih poštujem, uostalom, pobedili su Nemce što je veliki uspeh", rekao je selektor omladinaca Srbije o protivniku u polufinalu.

Fudbal 15.06.2015 | 08:40
Paun sa Novog Zelanda: Srbijo, budi ponosna!

Omladinska reprezentacija Srbije plasirala se posle pobede na penale protiv SAD u polufinale Mundijalita, a selektor Veljko Paunović istakao je da je sreća, uz dobru i hrabru igru, bila jedan od razloga uspeha.

Posle 120 minuta nije bilo golova u Ouklandu, Srbija je bila nešto opasniji rival, na kraju je zasluženo prošla dalje, a Paunović već sada gleda ka duelu za finale.
“Momci su odigrali odlično u svim aspektima i veoma sam ponosan na njih. Igrali smo protiv odličnog rivala. I oni i mi smo se dobro spremili za ovaj meč koji je bio veoma neizvestan. Na kraju smo imali sreće na penal-lutriji“, rekao je Paunović na konferenciji za novinare posle utakmice.

S obzirom da se utakmica igrala u najvećem novozelandskom gradu Ouklandu, Orlići su imali dobru podršku sa tribina.
“Moram da se zahvalim svim našim navijačima koji su došli da nas bodre. Mnogo nam je značila njihova podrška“, naveo je on.

Protivnik Srbije u polufinalu Mundijalita biće selekcija Malija koju je Srbije već savladala u grupnoj fazi takmičenja.
“Kada je u pitanju polufinale, dobro smo upoznali Mali jer smo igrali u grupi. Radi se o kvalitetnoj ekipi, dobili smo ih 2:0, ali je i taj meč bio tesan. Veoma ih poštujem, uostalom, pobedili su Nemce što je veliki uspeh“, zaključio je Paunović.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Ponosny

15.06.2015 06:44

Momcima svaka cast i Paunu,a mi cemo biti ponosni dok se ovi momci ne prodaju po Evropi a onda ce ih derati ko stigne kao i matore.

ODGOVORITE