Фалкао 90% Челсијев?!

Челси завршава огроман посао: Фалкао 90 одсто Плавац, само још да пристане на умањење плате од 366.000 евра...Ел Тигре као замена за Дрогбу, сада Мурињо мора да нађе наследника Лоика Ремија...

Фудбал 15.06.2015 | 08:20
Фалкао 90% Челсијев?!

Све је спремно за велики повратак Радамела Фалкаоа у Премијер лигу! Али уместо црвених дресова Манчестер јунајтеда Ел Тигре ће задужити шампионско плаву опрему Челсија. Прича која се остврвским медијима врти данима уназад требало би да добије званичну потврду колико наредне недеље, када ће 29-годишњи голгетер и званично постати замена за легендарног аса лондонских Лавова - Дидијеа Дрогбе.

Према писању угледног британског Телеграфа, Фалкао је већ 90 одсто Челсијев, што је Жозе Мурињо индиректно најавио када је изјавио да је Колумбијац његова брига и да је спреман да му помогне да врати стари сјај. Ипак, остаје да Челси и посрнули стрелац договоре једну јако битну ствар, која тренутно кочи преговоре - плату! Како је Фалкао у Манчестер јунајтеду зарађивао вртоглавих 366.000 евра, Плавци немају намеру да нападачу Монака нуде толику суму новца, већ ће Фалкао морати да пристане на велики рез у примањима ако има намеру да закорачи на Стамфорд Бриџ.

Монако такође жели да се што пре одрекне најплаћенијег играча у тиму, који никако није успео да се врати у форму која га је красила пре катастрофалне повреде лигамената, због које је пропустио и Мундијал прошле године.

Евентуалним доласком Фалкаоа Челси би попунио рупу одласком легендарног аса, Дидијеа Дрогбе, док с друге стране Мурињо мора да пронађе и адекватну замену за одлазећег Лоика Ремија. Француског центарфора траже Кристал Палас и Вест Хем, а како је сам јавно истицао незадовољство због мале минутаже, врло је вероватно да ће Реми одлучити да изађе из Челсија и окуша се у некој другој средини.

Плавци тренутно имају само једног загарантованог нападача, Дијега Косту, а реномирани лист тврди да ће Челси покушати да намами и крилног нападача Атлетико Мадрида, Антоана Гризмана, да се заустави на Стамфорд Бриџу. Али, Гризман има откупну клаузулу у висини од 60.000.000 евра, па је питање да ли ће емисари два клуба успети да се „нађу“ и на којој цифри.

Коментари / 0

Оставите коментар