Младен Иванић посјетио бх. олимпијце у Бакуу

"Бх. такмичарима желим пуно среће и надам се да ће нас успјети обрадовати медаљама", рекао је Младен Иванић, предсједавајући Председништва Босне и Херцеговине приликом посјета бх. спортистима у Олимпијском селу у Бакуу.

Остали спортови 13.06.2015 | 13:45
Младен Иванић посјетио бх. олимпијце у Бакуу

Младен Иванић, предсједавајући Председништва Босне и Херцеговине у друштву супруге посјетио је олимпијски тим БиХ у Олимпијском селу у Бакуу гдје се од јуче до 28. јуна бити одржавају прве Европске игре.

Домаћини су им били Предсједништво Олимпијског комитета БиХ, Маријан Квесић, Изет Рађо и Синиша Кисић, те генерални секретар и шеф Мисије БиХ у Бакуу, Саид Фазлагић и његова замјеница Дејана Саџак.

Након свечаног сусрета са градоначелником Олимпијског села Улчијем Сеферовим, Иванић је обишао просторије гдје је смјештен олимпијски тим БиХ, након чега се дружио са представницима спортиста Алексом Црнчевићем и Адмиром Дуранспахићем.

Иванић је искористио прилику да нашим такмичарима и тиму пожели успјешан наступ на Играма и пожели што више освојених медаља за БиХ.

"Лијепо је видјети одличну атмосферу унутар бх. олимпијског тима. Веома сам задовољан када видим добру сарадњу руководства ОК БиХ и спортиста, то је предувјет за добре резултате. Осјећао сам се пријатно у Олимпијском селу, јер спорт је ту да зближава и повезује људе. Бх. такмичарима желим пуно среће и надам се да ће нас успјети обрадовати медаљама", рекао је Иванић.

СУСРЕТ И СА ПРЕДСЈЕДНИКОМ СРБИЈЕ
И предсједник Србије, Томислав Николић, посјетио је данас Олимпијско село гдје је поздравио србијанске спортисте. Олимпијско руководство БиХ и Николић искористили су прилику да се поздраве, кратко разговарају и направе заједничку фотографију у Олимпијском селу, саопштено је из ОК БиХ.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Бозидар

13.06.2015 12:09

Шетајте се, путујте, уживајте и ј..... овај јадни испаћени и гладни народ које лицемјерство напада друге, а сам цини исто?

ОДГОВОРИТЕ