Mladen Ivanić posjetio bh. olimpijce u Bakuu

"Bh. takmičarima želim puno sreće i nadam se da će nas uspjeti obradovati medaljama", rekao je Mladen Ivanić, predsjedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine prilikom posjeta bh. sportistima u Olimpijskom selu u Bakuu.

Ostali sportovi 13.06.2015 | 13:45
Mladen Ivanić posjetio bh. olimpijce u Bakuu

Mladen Ivanić, predsjedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine u društvu supruge posjetio je olimpijski tim BiH u Olimpijskom selu u Bakuu gdje se od juče do 28. juna biti održavaju prve Evropske igre.

Domaćini su im bili Predsjedništvo Olimpijskog komiteta BiH, Marijan Kvesić, Izet Rađo i Siniša Kisić, te generalni sekretar i šef Misije BiH u Bakuu, Said Fazlagić i njegova zamjenica Dejana Sadžak.

Nakon svečanog susreta sa gradonačelnikom Olimpijskog sela Ulčijem Seferovim, Ivanić je obišao prostorije gdje je smješten olimpijski tim BiH, nakon čega se družio sa predstavnicima sportista Aleksom Crnčevićem i Admirom Duranspahićem.

Ivanić je iskoristio priliku da našim takmičarima i timu poželi uspješan nastup na Igrama i poželi što više osvojenih medalja za BiH.

"Lijepo je vidjeti odličnu atmosferu unutar bh. olimpijskog tima. Veoma sam zadovoljan kada vidim dobru saradnju rukovodstva OK BiH i sportista, to je preduvjet za dobre rezultate. Osjećao sam se prijatno u Olimpijskom selu, jer sport je tu da zbližava i povezuje ljude. Bh. takmičarima želim puno sreće i nadam se da će nas uspjeti obradovati medaljama", rekao je Ivanić.

SUSRET I SA PREDSJEDNIKOM SRBIJE
I predsjednik Srbije, Tomislav Nikolić, posjetio je danas Olimpijsko selo gdje je pozdravio srbijanske sportiste. Olimpijsko rukovodstvo BiH i Nikolić iskoristili su priliku da se pozdrave, kratko razgovaraju i naprave zajedničku fotografiju u Olimpijskom selu, saopšteno je iz OK BiH.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Bozidar

13.06.2015 12:09

Šetajte se, putujte, uživajte i j..... ovaj jadni ispaćeni i gladni narod koje licemjerstvo napada druge, a sam cini isto?

ODGOVORITE