Звезда се окупила слабија него прољетос!

Црвено-бели кренули у нову сезону по новим тактовима, али са старим инструментима!

Фудбал 12.06.2015 | 18:00
Звезда се окупила слабија него прољетос!

Фудбалери Црвена звезде почели су у петак припреме за сезону 2015/2016 са новим тренером Миодрагом Божовићем.

Са првог окупљања после тронедељне паузе изостали су омладински и млади репрезентативци Србије - Предраг Рајковић, Филип Манојловић, Вукашин Јовановић, Марко Грујић, као и млади репрезентативац Црне Горе Вукан Савићевић.

Екипу је по завршетку прошле сезоне напустио Дарко Лазовић, који је прешао у Ђенову, док се Џошуа Паркер није јавио на "прозивку" и он ће највероватније бити уступљен на позајмицу руском Рубину.

Нема ни Милоша Босанчића, који је споразумно раскинуо уговор са клубом и Александра Катаиа, коме је истекла позајмица из Олимпијакоса.

Нових играча (још) нема, осим омладинаца који ће радити са првим тимом и играча који су се вратили са позајмице (Марко Маринковић, Немања Ахчин и Никола Стојковић).

На прозивци су се појавила 22 играча: Дамир Кахриман, Александар Луковић, Дарко Лазић, Саша Стојановић, Лука Јовић, Саво Павићевић, Мамаду Мбођ, Милош Цветковић, Даниел Аврамовски, Марко Мијаиловић, Михајло Ристић, Душан Анђелковић, Милош Стојановић, Ненад Гаврић, Петар Орландић, Виктор Оњило, Владимир Јововић, Јован Вићић, Никола Јовановић, Ненад Цветковић, Душан Живковић, Златко Иличић и Лазар Туфегџић.

После уводног рада у Београду црвено-бели ће се 16. јуна преселити у Словенију, у стару базу - Терме Чатеж, и тамо ће одиграти три пријатељске утакмице. Први меч заказан је за 17. јун и то против Словењ Градеца, три дана касније тестираће их Крка, док ће 25. јуна проверити расположиве снаге у дуелу са клубом Карпати.

Коментари / 0

Оставите коментар