Zvezda se okupila slabija nego proljetos!

Crveno-beli krenuli u novu sezonu po novim taktovima, ali sa starim instrumentima!

Fudbal 12.06.2015 | 18:00
Zvezda se okupila slabija nego proljetos!

Fudbaleri Crvena zvezde počeli su u petak pripreme za sezonu 2015/2016 sa novim trenerom Miodragom Božovićem.

Sa prvog okupljanja posle tronedeljne pauze izostali su omladinski i mladi reprezentativci Srbije - Predrag Rajković, Filip Manojlović, Vukašin Jovanović, Marko Grujić, kao i mladi reprezentativac Crne Gore Vukan Savićević.

Ekipu je po završetku prošle sezone napustio Darko Lazović, koji je prešao u Đenovu, dok se Džošua Parker nije javio na "prozivku" i on će najverovatnije biti ustupljen na pozajmicu ruskom Rubinu.

Nema ni Miloša Bosančića, koji je sporazumno raskinuo ugovor sa klubom i Aleksandra Kataia, kome je istekla pozajmica iz Olimpijakosa.

Novih igrača (još) nema, osim omladinaca koji će raditi sa prvim timom i igrača koji su se vratili sa pozajmice (Marko Marinković, Nemanja Ahčin i Nikola Stojković).

Na prozivci su se pojavila 22 igrača: Damir Kahriman, Aleksandar Luković, Darko Lazić, Saša Stojanović, Luka Jović, Savo Pavićević, Mamadu Mbođ, Miloš Cvetković, Daniel Avramovski, Marko Mijailović, Mihajlo Ristić, Dušan Anđelković, Miloš Stojanović, Nenad Gavrić, Petar Orlandić, Viktor Onjilo, Vladimir Jovović, Jovan Vićić, Nikola Jovanović, Nenad Cvetković, Dušan Živković, Zlatko Iličić i Lazar Tufegdžić.

Posle uvodnog rada u Beogradu crveno-beli će se 16. juna preseliti u Sloveniju, u staru bazu - Terme Čatež, i tamo će odigrati tri prijateljske utakmice. Prvi meč zakazan je za 17. jun i to protiv Slovenj Gradeca, tri dana kasnije testiraće ih Krka, dok će 25. juna proveriti raspoložive snage u duelu sa klubom Karpati.

Komentari / 0

Ostavite komentar