Терза: Звали смо Жигића и Красића, али...

Генерални директор Црвене звезде Звездан Терзић потврдио је да су вођени преговори са Николом Жигићем и Милошем Красићем.

Фудбал 13.06.2015 | 08:15
Терза: Звали смо Жигића и Красића, али...

Ипак, он је додао је тешко очекивати да се ти трансфери реализују.

"Разговарали смо са Жигићем и Красићем, то су играчи који би донели квалитет, али ипак није лако довести играча који у иностранству више зарађује на месечном нивоу него што би у Звезди добио за годину дана. Проблем је и чињеница да имају породице, дуго су у иностранству, деца иду у школу", изјавио је Терзић.

Он је додао да Звезда неће журити са појачањима јер је тренер Божовић инсистирао да се нико не доводи док се не упозна са тимом.

"Надамо се да ће Катаи да се врати, пошто смо са Олимпијакосом направили договор. Имамо динамику и планове, а жеље су Гаћиновић, Иванић и Срнић. Међутим, и њих је тешко довести, тренутно ни физички нису ту, имају чврсте уговоре и у раскораку смо између жеља и могућности".

Што се тиче доласка Милана Родића, он жели да дође, направљен је договор, али Зенит отежава ситуацију јер желе да почне припрерме са клубом.

Према Терзићевим речима, клуб ће урадити све да петорица младих – Рајковић, Јовић, Ристић, Грујић и Јовановић остану, бар још једну сезону.

"У случају добре понуде, инсистираћемо да сваки од њих остане бар још сезону на позајмици", поручио је он.

Коментари / 0

Оставите коментар