Terza: Zvali smo Žigića i Krasića, ali...

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je da su vođeni pregovori sa Nikolom Žigićem i Milošem Krasićem.

Fudbal 13.06.2015 | 08:15
Terza: Zvali smo Žigića i Krasića, ali...

Ipak, on je dodao je teško očekivati da se ti transferi realizuju.

"Razgovarali smo sa Žigićem i Krasićem, to su igrači koji bi doneli kvalitet, ali ipak nije lako dovesti igrača koji u inostranstvu više zarađuje na mesečnom nivou nego što bi u Zvezdi dobio za godinu dana. Problem je i činjenica da imaju porodice, dugo su u inostranstvu, deca idu u školu", izjavio je Terzić.

On je dodao da Zvezda neće žuriti sa pojačanjima jer je trener Božović insistirao da se niko ne dovodi dok se ne upozna sa timom.

"Nadamo se da će Katai da se vrati, pošto smo sa Olimpijakosom napravili dogovor. Imamo dinamiku i planove, a želje su Gaćinović, Ivanić i Srnić. Međutim, i njih je teško dovesti, trenutno ni fizički nisu tu, imaju čvrste ugovore i u raskoraku smo između želja i mogućnosti".

Što se tiče dolaska Milana Rodića, on želi da dođe, napravljen je dogovor, ali Zenit otežava situaciju jer žele da počne priprerme sa klubom.

Prema Terzićevim rečima, klub će uraditi sve da petorica mladih – Rajković, Jović, Ristić, Grujić i Jovanović ostanu, bar još jednu sezonu.

"U slučaju dobre ponude, insistiraćemo da svaki od njih ostane bar još sezonu na pozajmici", poručio je on.

Komentari / 0

Ostavite komentar