Видео: Како је Ноле мотивисао Џумхура пред Федекса - Разбиј га!

Најбољи тенисер Босне и Херцеговине Дамир Џумхур открио како га је најбољи тенисер света бодрио пред дуел са Швајцарцем.

Тенис 12.06.2015 | 16:15
Видео: Како је Ноле мотивисао Џумхура пред Федекса - Разбиј га!

Недавно је Борис Бекар експлицитно поручио да се Новак Ђоковић и Роџер Федерер не подносе и да је њихов однос јавна тајна у свету тениса. Наравно, ривалитет међу таква два аса увек мора да постоји, а томе је сведочио и први рекет Босне и Херцеговине Дамир Џумхур.

Момак рођен у Сарајеву пре 23 године имао је привилегију да на недавном Ролан Гаросу укрсти копља са Роџером Федерером. А пре тог дуела добио је додатну снагу, пошто му је Ђоковић емотивним говором ударио адреналинску ињекцију. Велика нада босанског тениса о томе је причала у емисији „Интервју20“, која ће вечерас да се приказује на тамошњој телевизији.
„Пре меча са Федерером пришао ми је Ђоковић и само рекао – Разбиј га“, рекао је између осталог Џумхур.

Ипак, и поред одличне игре, Џумхур није успео да победи Федерера. Изгубио је у три сета, али је на овогодишњем Ролан Гаросу игра врло добро и показао зашто је једна од узданица балканског тениса. Џумхур је тренутно 89. тенисер света, а циљ му је да до краја ове године уђе у друштво 60 најбољих тенисера света.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

за боље сутра

12.06.2015 14:27

Предлазем, да један од главних услова, за добијање неке позиције као политицар, треба да буде бављење спортом. Изузев наравно ако је неко болестан и сл. Знаци, ако неко зели обављати функцију политицара, "мора" дневно најмање један сат интенсивно да тренира (косарка, трцање, било ста). Неказе се дзаба: "у здравом тјелу здрав дух".

ОДГОВОРИТЕ