Video: Kako je Nole motivisao Džumhura pred Fedeksa - Razbij ga!

Najbolji teniser Bosne i Hercegovine Damir Džumhur otkrio kako ga je najbolji teniser sveta bodrio pred duel sa Švajcarcem.

Tenis 12.06.2015 | 16:15
Video: Kako je Nole motivisao Džumhura pred Fedeksa - Razbij ga!

Nedavno je Boris Bekar eksplicitno poručio da se Novak Đoković i Rodžer Federer ne podnose i da je njihov odnos javna tajna u svetu tenisa. Naravno, rivalitet među takva dva asa uvek mora da postoji, a tome je svedočio i prvi reket Bosne i Hercegovine Damir Džumhur.

Momak rođen u Sarajevu pre 23 godine imao je privilegiju da na nedavnom Rolan Garosu ukrsti koplja sa Rodžerom Federerom. A pre tog duela dobio je dodatnu snagu, pošto mu je Đoković emotivnim govorom udario adrenalinsku injekciju. Velika nada bosanskog tenisa o tome je pričala u emisiji „Intervju20“, koja će večeras da se prikazuje na tamošnjoj televiziji.
„Pre meča sa Federerom prišao mi je Đoković i samo rekao – Razbij ga“, rekao je između ostalog Džumhur.

Ipak, i pored odlične igre, Džumhur nije uspeo da pobedi Federera. Izgubio je u tri seta, ali je na ovogodišnjem Rolan Garosu igra vrlo dobro i pokazao zašto je jedna od uzdanica balkanskog tenisa. Džumhur je trenutno 89. teniser sveta, a cilj mu je da do kraja ove godine uđe u društvo 60 najboljih tenisera sveta.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

za bolje sutra

12.06.2015 14:27

Predlazem, da jedan od glavnih uslova, za dobijanje neke pozicije kao politicar, treba da bude bavljenje sportom. Izuzev naravno ako je neko bolestan i sl. Znaci, ako neko zeli obavljati funkciju politicara, "mora" dnevno najmanje jedan sat intensivno da trenira (kosarka, trcanje, bilo sta). Nekaze se dzaba: "u zdravom tjelu zdrav duh".

ODGOVORITE