Ајфон ће од сад пратити ваш сексуални живот

Надоградња за Епл Хелт апликацију, која ће ускоро бити доступна, омогућиће корисницима да њом прате свој сексуални живот.

Свијет 11.06.2015 | 15:58
Ајфон ће од сад пратити ваш сексуални живот

Но стручњаци кажу како је корист од овакве апликације упитна. Кажу како ће информације о сексуалној активности бити корисне тек када се упаре с другим информацијама попут датума посљедње мјесечнице у жена.

Праћење сексуалних активности ће бити дио новог дијела Епл Хелт апликације, а зваће се ''Репродуктивно здравље''. Корисници ће моћи уписати датум свог посљедњег сексуалног односа, те јесу ли користили заштиту.

Само набрајање датума ваших сексуалних односа и није посебно корисно, осим што подиже људима самопоуздање, каже докторица Елисабет Кавалер, урологиња из болнице у Њујорк. ''Ради се о нарцисоидној апликацији'', додаје Кавалер.

С њом се сложила и докторица Викториа Џенингс с Института за репродуктивно здравље на Универзитету у Џорџтауну. Она каже да се само уношење података о броју сексуалних односа не може користити ни за што корисно осим ако се не повеже с неким другим информацијама.

Ова апликација омогућиће корисницима да прате још неке параметре попут времена менструације и овулације. Проблем је што ће све ове ставке бити приказиване у различитим графовима, а стручњаци кажу да одвојене, ове информације неће бити од велике користи, пише Yахоо.цом

Извор: Н1 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

србин

11.06.2015 16:14

Мој неце,ја имам андроид...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Нокиа

11.06.2015 16:58

Ајде да видим и то чудо купићу и ја ајфон да водим статистику.

ОДГОВОРИТЕ