Прелијепо! Може и овако да се навија...!

У Бару је било тензије, спаљених застава, у халу нису пуштени сви навијачи Србије са картама, али је било и лепих примера.

Остали спортови 11.06.2015 | 13:20
Прелијепо! Може и овако да се навија...!

Барани који воле Србију, махом навијачи Црвене звезде и Партизана, окупили су се у среду у центру свог града и заједно покушали да дођу до дворане СЦ "Топлице". У хали се одигравала јако важна утакмица рукометаша Црне Горе и Србије.

Неки међу њима запалили су пре поласка на меч албанску заставу, а на путу ка дворани, срели су и групу присталица Црне Горе и лако је могло да дође и до контакта, да није било полиције и једног свештеника који је смиривао ситуацију и једнима и другима објашњавао да за оба тима играју "наши".

Иако су имали карте, велики број навијача Србије није пуштен у дворану, за разлику од присталица Црне Горе, који су присуствовали утакмици са углавном бесплатно подељеним улазницама. И то је створило додатну тензију, које у хали није било.

То потврђује и лепа, јако важна слика из саме хале.

Упркос емотивном навијању и јако борбеној утакмици и у инат великој тензији ствараној целог поподнева, навијачи Србије и Црне Горе у хали су заједно гледали утакмицу, једни до других, уз јасно истакнуте своје заставе, једне до друге.

Коментари / 0

Оставите коментар