Prelijepo! Može i ovako da se navija...!

U Baru je bilo tenzije, spaljenih zastava, u halu nisu pušteni svi navijači Srbije sa kartama, ali je bilo i lepih primera.

Ostali sportovi 11.06.2015 | 13:20
Prelijepo! Može i ovako da se navija...!

Barani koji vole Srbiju, mahom navijači Crvene zvezde i Partizana, okupili su se u sredu u centru svog grada i zajedno pokušali da dođu do dvorane SC "Toplice". U hali se odigravala jako važna utakmica rukometaša Crne Gore i Srbije.

Neki među njima zapalili su pre polaska na meč albansku zastavu, a na putu ka dvorani, sreli su i grupu pristalica Crne Gore i lako je moglo da dođe i do kontakta, da nije bilo policije i jednog sveštenika koji je smirivao situaciju i jednima i drugima objašnjavao da za oba tima igraju "naši".

Iako su imali karte, veliki broj navijača Srbije nije pušten u dvoranu, za razliku od pristalica Crne Gore, koji su prisustvovali utakmici sa uglavnom besplatno podeljenim ulaznicama. I to je stvorilo dodatnu tenziju, koje u hali nije bilo.

To potvrđuje i lepa, jako važna slika iz same hale.

Uprkos emotivnom navijanju i jako borbenoj utakmici i u inat velikoj tenziji stvaranoj celog popodneva, navijači Srbije i Crne Gore u hali su zajedno gledali utakmicu, jedni do drugih, uz jasno istaknute svoje zastave, jedne do druge.

Komentari / 0

Ostavite komentar