Нападач гледао експлозију џипа?

Возач аутомобила који је експлодирао у београдском насељу Баново брдо задобио је повреду бутне кости и опекотине по целом телу.

Србија 10.06.2015 | 22:18
Нападач гледао експлозију џипа?

Како се претпоставља, Владимир К. кренуо је из своје фирме и сео у ауто. Када је кренуо с тротоара бомба је експлодирала, па се сумња да је експлозив активиран даљинским управљачем, односно да је нападач посматрао жртву.

Како јавља репортер Б92, Владимир К. је ван животне опасности, као и двоје случајних пролазника који су се нашли у Кировљевој улици.

Један пролазник је теже повређен, претпоставља се од крхотина које су летеле са уништеног аутомобила, док је други задобио лакше повреде и пуштен је кући.

У тренутку експлозије у Кировљевој улици било је много људи. У непосредној близини налази се неколико кафића, а мало даље је аутобуска станица и црква са вртићем.

Владимир К. је одмах после експлозије испао из аутомобила, био је свестан, комуницирао је са пролазницима који су пришли да му пруже помоћ и дао им је своје личне податке.

На месту несреће су се нашли једна лекарка из Жандармерије и припадник ронилачке службе, који су пружили прву помоћ повређенима.

Према непотврђеним информацијама, Владимир К. је одраније познат полицији, има 46 година и доводи се у везу са више тешких кривичних дела, између осталог и за трговину наркотицима.

Такође, сумња се да је повезан и са недавним покушајем убиства у Београду, али не постоје информације о томе да ли је раније хапшен.

Извор: Б92

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

_

10.06.2015 20:48

Сви они имају фирме...

ОДГОВОРИТЕ
Name

_

10.06.2015 20:57

Кад се опорави, опет ће му је привезати. Алтернатива је купити авионску карту у једном смјеру.

ОДГОВОРИТЕ
Name

лоли

10.06.2015 21:28

Имају И фирме И станове И куце И кафице И аута па опет као фисеци лезе по асвалту или макадаму ! Док ваљају дрзави И полицији...кад истекне рок.....рок- рок ! Сљам од тзв. људи.

ОДГОВОРИТЕ